DROOMTUIN

Luxury Gardens

Zo werken wij

Je bent klaar voor je luxe tuin: een plek voor inspiratie, om te genieten, te relaxen en je te omringen met groen.
Een zwembad of jacuzzi maakt je tuin compleet.
Samen werken we aan een ontwerp voor een toekomstbestendige tuin voor alle seizoenen.
We werken in 4 verschillende fases, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Custers Luxe Tuinen is de One stop oplossing voor  de meest exclusieve tuinen!
Van Intake gesprek tot het ontwerp en uitendelijk de uitvoering, wij ontnemen u alle zorgen.

Dit wil ik!

Intake

Fase 1

We bespreken uw wensen en de mogelijkheden in de intake. In deze fase doen we ook een bodemonderzoek en bekijken we uw tuin. Past alles bij de plannen of moeten we nog zaken aanpassen? Als het ontwerp definitief is gaan we aan de slag.

Planning

Fase 2

planning

We nemen u al het werk uit handen en daarom is een goede planning belangrijk. Wat gaat er wanneer gebeuren, in welke fases en wanneer is het klaar? U weet precies wat u kunt verwachten.

Uitvoer

Fase 3

Yes, we gaan aan de slag! Eerst zetten we de grote lijnen uit en schonen de oorspronkelijke tuin op. Alle oude materialen gaan eruit en we zorgen voor een goede bodem om de nieuwe tuin opnieuw op te bouwen.

Opbouw

Fase 4

Nu gaat het beginnen! We graven het gat voor het zwembad en vanuit daar bouwen we de tuin verder op met terrassen en elementen. Geen zwembad? Dan leggen we alle elementen van de tuin direct aan, zoals het gazon, terrassen en borders.

Ik wil die droomtuin

Tuinonderhoud

Fase 5

Na stap 4 heb je een prachtig aangelegde tuin die helemaal aansluit op je wensen. Dan is fijn als de tuin ook mooi blijft. Niet iedereen heeft tijd of zin om de tuin te onderhouden. Gelukkig worden onze masters daar heel blij van en kun je optioneel kiezen voor tuinonderhoud door Custers.

Lees meer over tuinonderhoud