Meet the Masters

Jong, enthousiast en echte vakmensen: dat zijn de Masters!

Een mooie, luxe tuin is het verlengde van je huis.
Met een of meerdere mooie terrassen, beplanting die sfeer brengt en een indeling die veel privacy en ruimte biedt, creëren we samen jouw droomtuin.

We geloven in de allerbeste kwaliteit, zodat jij ook echt lang plezier hebt van je tuin.
Dankzij onze ruime ervaring in tuinaanleg weten we precies welke materialen, beplanting en elementen nodig zijn voor jouw exclusieve, luxe droomtuin.

Het verhaal van Custers

Masters in Luxury Gardens

Op 19-jarige leeftijd begon de Limburgse Igor Custers met zijn hoveniersbedrijf. Hij startte in zijn eentje en al gauw breidde hij zijn team uit. Een voordeel van samenwerken met Custers is dat we veel eigen materieel hebben, zo kunnen we lekker snel aan de slag. Daarnaast werken we samen met verschillende partners. We zorgen dat je altijd een vaste contactpersoon hebt en vaste gezichten ziet. Je mag rekenen op een eerlijk advies en laagdrempelig contact.

We vinden het geweldig om zelf met onze eigen handen de mooiste tuinen te creëren, waar jij als klant zo veel jaren plezier van mag hebben. Perfectionisme en betrokkenheid staan daarin centraal. We houden je op de hoogte van de vorderingen en zorgen dat we alles netjes achterlaten. 

Vertel me meer

Iedere keer als we een project afronden glunderen we van trots. Het gevoel dat alles wat we bedacht hebben op zijn plek valt en dat het resultaat precies zo is als we voor ogen hadden is geweldig. Net als de blije reacties van onze klanten.