tuinontwerp door tuinarchitect

Neem contact op

Tuinarchitect voor unieke tuinen

Ben jij klaar om je droomtuin tot leven te brengen? Ontdek een oase van inspiratie, ontspanning en natuurlijke pracht met Custers Luxe Tuinen.
Onze ervaren tuinarchitect staat klaar om samen met jou een uniek en toekomstbestendig tuinontwerp te realiseren, compleet met een zwembad of ontspannende jacuzzi.

Jouw luxe tuin laten ontwerpen en aanleggen

Door onze structurele aanpak werken we stap voor stap in vier heldere fases, zodat je altijd precies weet wat je kunt verwachten. Van het eerste intakegesprek tot de uiteindelijke uitvoering, Custers Luxe Tuinen biedt een one-stop-oplossing voor de meest exclusieve tuinontwerpen. Laat ons al je zorgen wegnemen terwijl we samen jouw unieke tuin tot leven brengen.
 

Dit wil ik!

Intake

Fase 1

We bespreken uw wensen en de mogelijkheden in de intake. In deze fase doen we ook een bodemonderzoek en bekijken we uw tuin. Past alles bij de plannen of moeten we nog zaken aanpassen? Als het ontwerp definitief is gaan we aan de slag.

Planning

Fase 2

planning

We nemen u al het werk uit handen en daarom is een goede planning belangrijk. Wat gaat er wanneer gebeuren, in welke fases en wanneer is het klaar? U weet precies wat u kunt verwachten.

Uitvoer

Fase 3

Yes, we gaan aan de slag! Eerst zetten we de grote lijnen uit en schonen de oorspronkelijke tuin op. Alle oude materialen gaan eruit en we zorgen voor een goede bodem om de nieuwe tuin opnieuw op te bouwen.

Opbouw

Fase 4

Nu gaat het beginnen! We graven het gat voor het zwembad en vanuit daar bouwen we de tuin verder op met terrassen en elementen. Geen zwembad? Dan leggen we alle elementen van de tuin direct aan, zoals het gazon, terrassen en borders.

Ik wil die droomtuin

NEEM CONTACT OP

BEN JE KLAAR VOOR DE TUIN VAN JE DROMEN? VUL HET FORMULIER IN EN WE NEMEN BINNEN 2 WERKDAGEN CONTACT MET JE OP.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Jouw bericht*